Рада очікує на надходження від Кабміну пропозицій щодо врегулювання проблемних питань законопроекту про пенсійну реформу в понеділок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада очікує на надходження від Кабміну пропозицій щодо врегулювання проблемних питань законопроекту про пенсійну реформу в понеділок

Казна та Політика
198
Верховна Рада очікує надходження від Кабінету Міністрів до обіду пропозицій щодо врегулювання проблемних питань законопроекту № 7455 про пенсійну реформу.
Про це на погоджувальній раді парламенту сказав депутат Ради, голова парламентського комітету у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич (фракція "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина").
Депутат повідомив, що на момент закінчення строку внесення до комітету пропозицій і поправок до проекту було подано близько 1096 поправок.
За його словами, документ містить численні проблемні норми, які викликають критику як з боку депутатів, так і з боку суспільства.
Депутат також додав, що 1 липня відбулася зустріч членів комітету з віце-прем'єр-міністром, міністром соціальної політики Сергієм Тігіпко.
"Сьогодні до обіду було обіцяно від уряду дати відповідь на ті проблемні моменти, які сьогодні турбують і суспільство, і комітет, і, безумовно, депутатів парламенту", - сказав він.
Сушкевич повідомив, що комітет розглянув подані поправки до документа і згрупував їх за напрямами і статтями.
Як повідомляло агентство, Президент Віктор Янукович прогнозує схвалення Радою законопроекту про пенсійну реформу до кінця 8 сесії.
16 червня Рада схвалила законопроект №7455 про пенсійну реформу в першому читанні.
Законопроектом передбачається підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас