Нацбанк запустить власний телеканал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк запустить власний телеканал

Казна та Політика
1757
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ "Банківське телебачення".
Компанія збирається вести мовлення під логотипом "Банк-TV" і є, за словами її представників, "стовідсотковою власністю Національного банку України", - пише Телекритика.
Як повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак, "Банк-TV" планує мовити з супутника Astra 1G (оператор телекомунікацій - ДП "Укркосмос"). Формат телеканалу інформаційно-просвітницький, в ефірі буде 21 годин 10 хвилин на добу національного продукту (в тому числі 20 годин 10 хвилин власних програм) і 2 години 50 хвилин на добу - іноземного продукту.
Телеканал представляла радник голови НБУ Марта Гримська, яка відповідальна за проект. За її словами, "Банк-TV" планує стартувати ближче до середини осені. Це буде перший спеціалізований фінансовий телеканал Національного банку України.
В ефірі "Банк-TV" буде банківська та фінансова інформація, економічна аналітика, огляди ділової преси, авторські програми, програми центральних банків інших країн, інформація міжнародних інформагентств. 70% ефіру займатимуть випуски новин, інтерв'ю керівників Нацбанку та аналітичні програми, 20% - просвітницькі програми, наприклад, про розвиток центральних банків світу і про особисті фінанси, 10% - повідомлення НБУ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас