ЗМІ: "Жертва" Стросс-Кана виявилася проституткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: "Жертва" Стросс-Кана виявилася проституткою

Кримінал
1703
Гувернер, яка звинуватила у спробі зґвалтування тепер уже колишнього главу МВФ Домініка Стросс-Кана, займалася в готелі, де працювала, проституцією і вимагала грошей з намагалися влаштуватися в США співвітчизників, повідомляє New York Post.
"Є інформація, що вона отримувала просто величезні чайові, якщо можна так висловитися, і абсолютно не в подяку за своєчасно припасені рушники, - заявило виданню анонімне джерело. - Вона витрачала шалені гроші на свій зовнішній вигляд, причому надходили вони зовсім не від її родичів".
Джерела New York Post також повідомляють, що 32-річна жінка, яка звинуватила Стросс-Кана, вимагала грошей зі співвітчизників з Екваторіальної Гвінеї, які намагалися влаштуватися в США. "Ми знаємо людей, які стали її жертвами, які стверджують, що вона залишила їх ні з чим. Звичайні люди, які працюють день і ніч, щоб звести кінці з кінцями, що жили, так би мовити, з нею по сусідству", - відзначає газета.
У п'ятницю Стросс-Кан був звільнений з-під домашнього арешту, після публікації в New York Times інформації, що справа проти нього розвалюється.
Слідство виявило, що жінка, яка звинуватила Стросс-Кана, за добу до передбачуваного статевого акту з ним розмовляла телефоном з чоловіком, який відбував тюремний термін за звинуваченням у зберіганні 180 кілограмів марихуани. Той за останні два роки перерахував на її рахунок близько 100 тисяч доларів.
Передбачувана жертва Стросс-Кана також заявила слідству, що в проханні про надання їй притулку в США містилася інформація про те, що її зґвалтували, але перевірка показала, що у відповідних документах про цей інцидент не згадується.
Відразу ж після того, як вибухнув скандал, Стросс-Кан змушений був залишити посаду директора-розпорядника МВФ. Цього тижня главою МВФ стала співвітчизниця банкіра Крістін Лагард, яка обіймала пост міністра фінансів Франції.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас