Власенко допускає, що Тимошенко засудять на 7-10 років позбавлення волі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенко допускає, що Тимошенко засудять на 7-10 років позбавлення волі

Кримінал
1236
Захисник екс-прем'єр-міністра України, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко, народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Сергій Власенко допускає, що його підзахисна буде засуджена щодо "газової справи" до реального терміну до 10 років позбавлення волі.
"У мене глибоке переконання, що вони (судді), незважаючи на те, що в справі відсутня доказова база, винесуть їй вирок на термін 7-10 років позбавлення волі без умовного", - сказав Власенко журналістам у Києві в четвер, прогнозуючи результати розгляду судом "газової справи" стосовно Тимошенко. Він також припустив, що, швидше за все, суд швидко розгляне цю справу, не затягуючи процес.
Що стосується справи за Кіотським протоколом і машин "швидкої допомоги", то, як нагадав захисник Тимошенко, у зв'язку зі зміною адвокатів у цій справі, йде процес ознайомлення з матеріалами і в суд вона ще не передана. Також Власенко підкреслив, що суд поки що не встановлював кінцевий термін ознайомлення Тимошенко із захисту з матеріалами, об'єднаними в одне провадження справ за Кіотським протоколом та автомобілів "швидкої допомоги".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас