Янукович: Бюрократи завзято чинять опір реформам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Бюрократи завзято чинять опір реформам

Казна та Політика
1659
Бюрократи противляться проведення реформ в Україні, у тому числі використовуючи політичні можливості.
Про це заявив президент України Віктор Янукович на спільному українсько-монгольському бізнес-форумі в Києві.
"Я переконаний, що державна політика дерегулювання призведе до того, що ми вийдемо на сучасні європейські стандарти надання послуг, у тому числі й технічні стандарти, які є в світі", - цитує Януковича Українська правда.
Президент також зазначив, що з цією метою в Україні застосовується корисний світовий досвід, до роботи в Комітеті з економічних реформ залучаються експерти з провідних консалтингових компаній світу.
Янукович підкреслив, що адмінреформа, яка зараз іде в країні, насамперед, стосується "стратегічної розбудови нашої держави під ті реформи, які вже почали набирати обертів".
За його словами, дерегуляція в економіці має на меті зняття перешкод на шляху ведення бізнесу. У цьому контексті він нагадав, що вже ліквідовано 12 тисяч підприємств, які надавали адміністративні послуги і у багатьох випадках працювали за корупційними схемами, "які придумували чиновники різних рівнів".
"Цей шлях складний, тому опір з боку бюрократів при проведенні реформ величезний. Під час цієї роботи використовуються різні засоби. Часто - політичні можливості", - заявив Янукович, додавши, що йдеться про випадки, коли корупціонери, які звикли робити бізнес на державному бюджеті, прикриваються демократичними гаслами.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас