Хакерська група LulzSec, причетна до серії гучних атак останніх тижнів, оголосила про саморозпуск — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакерська група LulzSec, причетна до серії гучних атак останніх тижнів, оголосила про саморозпуск

280
Хакерська група Lulz Security (LulzSec), причетна до серії гучних кибератак останніх тижнів, оголосила про саморозпуск. Як повідомляє РБК з посиланням на Associated Press, оголошення про припинення діяльності LulzSec опубліковане на її сторінці в Twitter. Крім того, група розповсюдила "прощальне послання" для своїх прихильників через торрент-сайт Pirate Bay.
"Протягом останніх 50 днів ми турбували і викривали корпорації, уряди, а іноді і просто широку публіку. Все це ми робили заради того, щоб безкорисливо дарувати розваги. Пихатість, слава, визнання - всі ці речі гаснуть в порівнянні з тим, що ми всі по-справжньому любимо, а саме - нестримне жадання розваг і анархії", - говориться в заяві LulzSec. "Тепер наш запланований 50-денний круїз підійшов до кінця", - заявила хакерська група.
Оголошення про розпуск LulzSec стало несподіванкою - особливо після того, як один з шести анонімних учасників групи дав інтерв'ю Associated Press, в якому ніяк не вказав на прийдешнє розформування.
Хакери з Lulz Security прославилися тим, що з початку травня 2011 р. здійснили ряд кібератак проти різних урядових установ і компаній. Все почалося з успішних зламів бази даних американського телешоу X Factor і сайту американської громадської телекомпанії PBS. Потім були хакерські атаки на внутрішні сайти і мережі компанії Sony, базу даних пов'язаної з ФБР організації Infragard Atlanta і, нарешті, сайти сенату США і Центрального розвідувального управління.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас