Уго Чавес в критичному стані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уго Чавес в критичному стані

Казна та Політика
1059
Президент Венесуели Уго Чавес досить тривалий час не з'являвся на людях і на телебаченні, що викликало у ряду західних ЗМІ припущення щодо різкого погіршення здоров'я венесуельського лідера.
Як вже повідомлялося, під час свого візиту на Кубу 10 червня Чавес був прооперований у зв'язку з "всерединотазовим абсцесом". Після операції він заявив, що відчуває себе краще. Представник уряду Венесуели повідомив, що президент йде на поправку, проте коментарі з приводу діагнозу не були зроблені, що викликало ряд питань.
"Масла у вогонь" підлило джерело в розвідці США, яке повідомило, що Чавес перебуває "в критичному стані, не в гострому, але в критичному, складному". При цьому джерело не може підтвердити раніше зроблене припущення, що Чавес був госпіталізований у зв'язку з раковим захворюванням, повідомляє РІА Новини.
За інформацією західних ЗМІ, перш за все самі венесуельці думають, чи надала влада їм всю правду про здоров'я президента. Крім цього, Чавес, який зазвичай практично щодня виступає з промовами і з'являється на телебаченні, ось уже три тижні не з'являється на публіці. Востаннє жителі Венесуели чули про телефонну розмову президента з ведучим державного телебачення 12 червня. Тоді Уго Чавес і повідомив, що йде на поправку.
Уряд Куби 17 червня опублікував фото венесуельського лідера в лікарні, де його провідали лідер кубинської революції Фідель Кастро і президент острова Свободи Рауль Кастро.
За даними американського телебачення, операція на тазовий абсцес може викликати різні ускладнення, включаючи післяопераційне зараження інфекцією.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас