В Азарова налаштовані на омолодження кадрів у владі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Азарова налаштовані на омолодження кадрів у владі

Казна та Політика
657
Пріоритетом діяльності уряду є омолодження кадрового потенціалу в управлінському апараті, сприяння підвищенню кваліфікації молодих фахівців та їх просуванню по службі. Про це йдеться у привітанні прем'єр-міністра України Миколи Азарова з нагоди Дня молоді.
"Саме Вам, сьогоднішнім школярам, ​​студентам, молодим фахівцям, вирішувати, яким буде завтрашній день нашої країни. Ви впевнено заявляєте про себе на міжнародних наукових конференціях, олімпіадах, творчих конкурсах, посідаєте активну життєву позицію, вмієте відстоювати свої принципи і погляди, володієте сучасними знаннями, потенціалом, силою, здатною забезпечити соціальний і економічний розвиток держави. Ваші знання, талант, енергія надихають український народ і сприяють формуванню позитивного міжнародного іміджу України", - йдеться у привітанні.
Азаров також зазначив, що Україна чекає від молоді "на нові ідеї, нестандартні рішення, які сприятимуть піднесенню економіки та підвищенню життєвого рівня громадян. Саме тому пріоритетом діяльності уряду України є омолодження кадрового потенціалу в управлінському апараті, сприяння підвищенню кваліфікації молодих фахівців та їх просуванню по службі".
Глава уряду побажав українській молоді гарного настрою, реалізації планів, здоров'я і благополуччя.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас