Колесников: Займатися Євро-2012 в країні з поганою інфраструктурою тяжко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Займатися Євро-2012 в країні з поганою інфраструктурою тяжко

Казна та Політика
1488
Віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесников, виступаючи на на бізнес-форумі з підготовки України до Євро-2012, зазначив: "Займатися підготовкою чемпіонату Європи в країні, яка не мала достатньої кількості готелів високого класу та аеропортів міжнародного рівня, здатних прийняти гостей, досить тяжко", повідомили в Департаменті зі зв'язків з громадськістю Кабміну.
"Проте, до Євро-2012 завдяки приватним інвестиціям вже побудовано до 70 готелів, найближчим часом будуть запущені чотири аеропорти міжнародного рівня", - сказав він.
За словами Бориса Колесникова, невирішеною проблемою є дорожнє господарство. "Ми постараємося максимально вирішити цей блок проблем, можливо - з залученням іноземних партнерів, - підкреслив він. - Сьогодні в рамках форуму у мене відбудеться зустріч з представниками французьких компаній, які займаються дорожнім будівництвом".
Україна також зацікавлена у співпраці з Францією у сфері енергозберігаючих технологій.
На завершення Борис Колесников побажав успіху збірній Франції на Чемпіонаті Європи, за який українці зможуть вболівати - але "тільки до фіналу".
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас