НУ-НС: Компаніям стане невигідно працювати, якщо вони легалізують зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НУ-НС: Компаніям стане невигідно працювати, якщо вони легалізують зарплати

Казна та Політика
367
Українським підприємцям стане невигідно працювати, якщо вони легалізують зарплати своїх працівників. Про це в коментарі журналістам сказав народний депутат від НУНС Юрій Ключковський, пишуть УНН.
"Найбільша проблема нашої Верховної Ради в тому, що вона дуже часто голосує за назву законопроекту, а не за його зміст. А життя показує, що зміст часто протилежний назві. Тому мені б хотілося побачити зміст законопроектів про легалізацію зарплат. Поки виходить так, що не пропонує наш уряд - все виходить людям на гірше, починаючи від Податкового кодексу і закінчуючи пенсійною реформою", - зазначив Ключковський.
При цьому, коментуючи закони щодо легалізації заробітних плат, депутат відповів: "Проблема існує безсумнівно. Було б дуже добре, якби зарплата легалізувалася і йшли відрахування в Пенсійний фонд та інші соцфонди. Але чому сьогодні більшість отримують зарплату в конвертах? І чому законодавці не витримують того податкового тиску і змушені ховати зарплати? Тому що їм стане невигідно працювати. І це проблема суто економічна. А уряд повинен вживати заходів для її вирішення".
Нагадаємо, Міністерство соціальної політики України напрацювало і передало на розгляд уряду 6 законопроектів щодо легалізації заробітної плати.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас