Олійник: Держуправління справами буде приватизовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олійник: Держуправління справами буде приватизовано

Казна та Політика
192
Під час реалізації ліберальних реформ в Україні "Феофанія" буде перепрофільована на загальнодоступну лікарню, а майно Державного управління справами буде приватизовано, заявив на ІІ позачерговому з'їзді політичної партії "Україна майбутнього" її лідер Святослав Олійник.
"Програма ліберальних реформ передбачає скорочення в два рази навантаження на фонд оплати праці, стимулювання ефективного використання природних ресурсів, радикальне підвищення податку на нерухомість і землю, які не використовуються", зазначив він.
Крім цього, за словами Олійника, програма включає низку економічних положень, спрямованих на радикальне спрощення адміністрування податків, значне зменшення податкового тиску, скасування податкового обліку і перехід на європейську систему податкового обліку, а також повну відмову від податку на прибуток.
Глава "Україна майбутнього" також зазначив, що "держава не повинна мати ніяких преференцій стосовно людей. А всі преференції існують тільки з метою розвитку суспільства". У зв'язку з цим, програмою партії передбачено радикальне скорочення держапарату і сукупних витрат держави до 33% ВВП, повна відмова від преференцій для держслужбовців і монетизацію всіх пільг.
У сфері держуправління програмою передбачені подолання корупції, повна прозорість усіх держорганів, приватизація всіх ЗМІ і створення громадського телебачення.
"Наша мета - побудова великого суспільства, а не величезного державного апарату. Наші головні цінності - свобода, верховенство права, власність, совість і солідарність", - підкреслив Олійник.
За програму проголосували 275 делегатів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас