Німців зацікавив спільний агробізнес з українцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німців зацікавив спільний агробізнес з українцями

Аграрний ринок
428
Німеччина зацікавлена у співпраці зі східними областями України у сфері сільського господарства. Про це заявив під час урочистого відкриття українсько-німецького форуму агропромислового AgroInternational 2011 Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Клаус Ціллікенс. Про це УНН повідомили в прес-службі Харківської ОДА.
Генконсул, зокрема, повідомив, що конференція організована для того, щоб залучити до роботи бізнесменів, організувати і покращити співпрацю між Німеччиною та східними регіонами України.
"Для мене, як генерального консула, в консульський округ якого входять східні області України, дуже важливо звернути увагу німецького та українського бізнесу на цей регіон. Є багато речей, які потрібно вирішувати, але що стосується бізнесу, я вважаю, що потрібно охопити всі регіони, і особливо важливим у цьому сенсі мені бачиться співробітництво в галузі сільського господарства. Я дуже радий тому, що так багато людей прийняли запрошення і прийшли сюди, і особливо радий, що приїхали представники багатьох німецьких фірм. Я переконаний в тому, що у вас сьогодні буде дуже цікавий день, що у вас буде можливість обмінятися думками і провести дуже цікаві переговори. Німеччина вважає себе важливим партнером Україну", - підкреслив він.
Клаус Ціллікенс додав, що бачить в Харківській області великі можливості для співпраці з німецькими бізнесменами в різних областях. Зокрема, в Україні вже є мережа німецьких фірм, що надають обладнання, і вона може бути розширена. За його словами, конкретні напрямки і форми співпраці німецького та українського бізнесу залежать від самих бізнесменів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас