Росія за необережні слова може позбавити Лукашенка кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія за необережні слова може позбавити Лукашенка кредиту

Казна та Політика
548
В Москві не відкидають, що їм доведеться переглянути угоду про виділення кредиту Білорусі.
Офіційним Мінськом незадоволені через обмеження, що вводяться для російських виробників. "Не можна однією рукою брати позики, а іншою ударяти по наших економічних інтересах", - заявив заступник голови Мінекономрозвитку Росії Андрій Слєпнєв.
"Ми розуміємо складнощі білоруської сторони і якийсь час терпіли... Але ситуація розвивається у негативному ключі: ніяких рішень, що враховують наші інтереси, не готується", - зазначив заступник міністра.
Як повідомляє Газета.Ru, Слєпнєв також заявив про "цинічне порушення інтересів" російських постачальників і багатомільйонні втрати російських експортерів.
"Дії білоруської влади виглядають незрозуміло для нашого бізнесу. Криза кризою, але треба діяти адекватно", - сказав він.
Нагадаємо, раніше з кризового фонду ЄврАзЕС, який фінансується в основному Москвою, було вирішено видати Білорусі 3 млрд. доларів кредиту. Проте вчора президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у випадку "економічної катастрофи" в країні він готовий закрити кордони і різко обмежити імпорт.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас