Каськів розраховує на мільярди інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каськів розраховує на мільярди інвестицій

Казна та Політика
283
Фінансування Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами обійдеться державі в 0,15% державного бюджету. Про це повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів в ефірі одного з телеканалів.
"До сьогоднішнього дня я не мав можливості витрачати бюджетні кошти. І те, що ми зробили за кордоном, ми використовували або існуючу інфраструктуру наших міністерств, або, що особливо цінно, це поїздки в рамках державних візитів президента", - заявив він.
Каськів уточнив, що з цього тижня у комітету є бюджет.
"Робота, яка робилася, була на ентузіазмі команди, в якій вірять в цей успіх", - додав він.
Уточнюючи обсяг фінансування комітету, чиновник заявив, що "весь цей експеримент буде коштувати бюджету не більше 0,15% від загальної суми, яка витрачається".
"Сума залучених інвестицій однозначно до кінця року, це я вам абсолютно і чітко відповідально обіцяю, покриє в десятки, якщо не сотні разів, до кінця року", - зазначив Каськів.
"У нас план дуже чіткий і зрозумілий... Цього року буде успішний рік, якщо ми завершимо його із сумою 7,5 мільярди доларів залучених інвестицій", - додав він.
Відповідаючи на питання, чи піде він у відставку, якщо не досягне цих показників, Каськів заявив: "Можливо і так, якщо будуть сильно відрізнятися ці показники. А чому ні?"
"Для мене ця посада не є метою життя. Це можливість", - додав він.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас