Всесвітній банк вже чекає від Януковича не на слова, а на дії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всесвітній банк вже чекає від Януковича не на слова, а на дії

Казна та Політика
379
Віце-президент Світового банку Філіп Ле Уору перебуває в Україні з коротким візитом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБ.
Під час візиту Уору провів зустрічі з президентом України Віктором Януковичем, прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.
"Цей візит відбувається в умовах серйозної стурбованості несприятливим кліматом бізнесу і стабільно високим рівнем корупції в Україні", - йдеться в повідомленні.
Уору з цього приводу зазначив: "Плани повинні супроводжуватися діями. Президент Віктор Янукович ще раз запевнив мене, що він рішуче налаштований подолати корупцію і домогтися реалізації його Програми економічних реформ на 2010-2014 рр. Світовий банк готовий надати підтримку цим діям, однак обсяг нашої допомоги значною мірою залежатиме від заходів, яких буде вживати влада".
Як повідомлялося раніше, Янукович звернувся до СБ з проханням продовжити роботу над двома проектами, спрямованими на підтримку бюджету та пов'язаними з наданням допомоги на реабілітацію фінансового сектора та впровадження пенсійної реформи, а також над іншими важливими фіскальними та структурними заходами.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас