Путін обіцяє вивести економіку РФ до п'ятірки найбільших — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін обіцяє вивести економіку РФ до п'ятірки найбільших

Казна та Політика
324
Через 10 років Росія увійде до п'ятірки найбільших економік світу, такі амбітні цілі поставив прем'єр-міністр Росії Володимир Путін, виступаючи на конференції у Женеві 100-ї сесії Міжнародної конференції праці.
За його словами, ВВП на душу населення - підніметься з нинішніх $19,7 тис. до більш ніж $35 тис. на людину. На думку Путіна, для досягнення цих цілей необхідно як мінімум удвічі підвищити продуктивність праці, а в несировинних і високотехнологічних секторах економіки продуктивність повинна бути підвищена в 3-4 рази.
Також Путін зазначив, що економіка Росії повністю подолає наслідки глобальної економічної кризи на початку 2012 року, але не виключено, що це станеться в кінці цього року.
"За нашими оцінками, на початку майбутнього року російська економіка повністю подолає наслідки кризового спаду, а можливо - і в кінці цього року, але вже зараз ми впритул працюємо над довгостроковими планами і стратегією посткризового розвитку", - цитує слова прем'єра Інтерфакс.
Путін пообіцяв двічі до кінця року проіндексувати зарплату бюджетників, і не допустити збільшення 40-годинного робочого тижня.
"Ура скаже, коли ми увійдемо хоча б у 10ку. А поки що треба трудитися, Путін може скільки завгодно говорити, але працювати треба всім, причому чесно", - kak2c.
"А через сто років будемо найбільшою економікою в сонячній системі. А через 1000 років..... Зараз тільки проголосуйте як треба, і ще не питайте про проміжні підсумки, всі блага попереду", - не вірить словам прем'єра fhantom.
"Так що цей наївний МВФ розуміє в житті? Путін свою справу знає і все правильно говорить. Років через 10 або менше Росія буде серед першої п'ятірки в світі за кількістю доларових мільярдерів. Або ви думали він щось інше мав на увазі", - пише csipsmn.
"Я теж про це подумала. Він годує тільки обіцянками, та ще й якими! Так йому не хочеться відриватися від влади що він готовий пообіцяти всім вічне царство небесне! Так не хочеться сідати самому на нари! Невже він вважає, що народ зжере і цю його юшку? Якщо так, то остання крапелька поваги до російського народу в мене пропаде", - обурюється interpreter.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас