Віце-прем'єр: Залишилося підготувати персонал і транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-прем'єр: Залишилося підготувати персонал і транспорт

Казна та Політика
278
За рік до старту Євро-2012 актуальними питаннями для України є підготовка персоналу та організація роботи громадського транспорту. Про це напередодні засідання Наглядової ради УЄФА з питань континентальної першості-2012 заявив віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, передає Інформаційний центр "Україна-2012".
"Ті обіцянки, які президент Віктор Янукович давав Мішелю Платіні, сьогодні практично реалізовані. Залишився найвідповідальніший етап - підготовка менеджменту. Це дуже велике завдання, тому що наша країна не має такого досвіду, але ми з оптимізмом дивимося на її виконання. До встановленого терміну вона буде вирішена", - підкреслив Віце-прем'єр.
Він також зазначив, що вирішення питання організації транспортного сполучення між містами, а також руху громадського транспорту є предметом окремої розмови. "Основна увага була акцентована на авіаційному транспорті. Крім того, ми запропонуємо керівництву УЄФА швидкісний залізничний транспорт. Таким чином ситуацію цілком можна вирішити. Можна не сумніватися: те, що було обіцяно, буде виконано", - резюмував Борис Колесніков.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас