Павловський: Надлишки бюджету підуть не вчителям, а силовим структурам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павловський: Надлишки бюджету підуть не вчителям, а силовим структурам

Казна та Політика
301
Мільйони, що з'явилися після перегляду бюджету, в основному підуть не на соціальні виплати, а на фінансування влади. Про це заявив народний депутат від БЮТ-Батьківщини, міністр соціальної політики опозиційного уряду Андрій Павловський.
"Влада б'є у фанфари і розповідає про те, що збільшуються соціальні витрати, а насправді збільшується фінансування влади", - сказав він.
Зокрема, за словами Павловського, схвалений сьогодні закон збільшить фінансування Генеральної прокуратури на 70 млн. грн, міліції - на 287 млн. грн, СБУ - на 108 млн. грн.
Крім того, як повідомляє прес-служба БЮТБ, 20 млн. грн підуть чотирьом районам виборчого округу в Житомирській області. "Тепер зрозуміло, за яким мажоритарним округом піде на вибори Литвин. Він особисто на себе і на свої політичні перспективи виписав 20 млн. грн", - сказав з цього приводу Павловський.
Що стосується соціальних виплат, на яких акцентувалося при поданні закону в парламенті, то вони будуть незначними. За словами Павловського, зарплати вчителям і медикам підвищаться на 10-15 грн.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас