Кабмін просить у Ради ще 357 мільйонів гривень для МВС і ГПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін просить у Ради ще 357 мільйонів гривень для МВС і ГПУ

Казна та Політика
175
Кабінет міністрів України пропонує збільшити фінансування Державного управління справами на 4 мільйони 881 тисячу гривень, Міністерства внутрішніх справ - на 287 мільйонів 808 тисяч гривень, Генеральної прокуратури - на 70 мільйонів гривень. Такі норми передбачені проектом змін до закону про державний бюджет України на 2011 рік, який зареєстрований в парламенті від 14 червня 2011 року, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
Зокрема, з 4 мільйонів 881 тисяча гривень, які планується виділити на Державне управління справами, 1 мільйон 432 тисячі гривень планується направити на стаціонарне медичне обслуговування народних депутатів України і керівного складу органів державної влади, 1 мільйон 108 тисяч гривень планується направити на їх поліклінічно-амбулаторне обслуговування.
Додаткові 70 мільйонів гривень, які виділяються Генпрокуратурі, планується направити на нагляд органів прокуратури за дотриманням законів і представницькі функції в суді.
З 287 мільйонів 808 тисяч гривень, на які збільшується фінансування МВС, 267 мільйонів 316 тисяч гривень планується направити на забезпечення захисту прав і свобод громадян, суспільства і держави від протиправних посягань, охорону громадського порядку і протидію незаконній міграції, на 10 мільйонів 281 тисячу гривень планується збільшити фінансування Головного управління внутрішніх військ МВС, з них 8 мільйонів гривень пропонується направити на фінансування участі внутрішніх військ в охороні громадського порядку і боротьбу із злочинністю, конвоювання арештованих і засуджених і охорону підсудних під час судових процесів.
Також на 96 мільйонів гривень 576 тисяч гривень планується збільшити фінансування Державної судової адміністрації.
Нагадаємо, сьогодні під час погоджувальної ради Верховної ради лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов звернувся з проханням до спікера Володимира Литвина і народних депутатів підтримати законопроект. Єфремов відзначив, що дуже важливо, щоб документ набрав чинності вже з 1 липня, оскільки він спрямований на збільшення фінансування працівників бюджетної сфери.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас