"Укрзалізниця" застрахує всіх ветеранів-залізничників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" застрахує всіх ветеранів-залізничників

120
"Укрзалізниця" вводить безкоштовне медичне страхування для всіх ветеранів-залізничників.
Рішення прийняте в рамках виконання програми президента Віктора Януковича щодо підвищення ефективності соціальної політики, боротьби з бідністю в Україні і поліпшення рівня і якості надання послуг у сфері охорони здоров'я.
Передбачено, що залізниці страхуватимуть непрацюючих колег-пенсіонерів, щоб ті, у разі потреби, змогли отримати своєчасну і кваліфіковану медичну допомогу. "Сьогодні спільними зусиллями знаходимо можливість утримати на достойному рівні життя наших непрацюючих колег", - заявив генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак.
"Залізничний транспорт України - одна з небагатьох галузей, яка не лише зберегла повноцінну систему соціального захисту своїх працівників і пенсіонерів, але і намагається покращувати і удосконалювати її. "Укрзалізниця" однією з перших підтримала ініціативи президента Віктора Януковича щодо модернізації соціальної сфери і вже здійснює конкретні кроки для підтримки ветеранів галузі. Ми фактично упроваджуємо ефективну безкоштовну адресну допомогу нашим ветеранам", - підкреслив Козак.
На сьогодні в Україні налічується понад 227 тисяч ветеранів-залізничників.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас