Уряд порекомендує вводити по Україні "дошки ганьби" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд порекомендує вводити по Україні "дошки ганьби"

1177
Віце-Прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко схвалив практику розміщення у Харкові "дошок ганьби" - бігбордів з переліком підприємств, які виплачують зарплату нижчу за встановлений державою мінімальний рівень. Про це він повідомив у ході відео-конференції, повідомили УНН в прес-службі ХОДА.
"Харків'яни - молодці, ми вивчали досвід країн Балтії - вони дуже активно застосовували таку методику. Закликати громадської рекламою роботодавців більше платити своїм працівникам і платити у відкриту - це дуже важливо... Коли мене запитують: "а навіщо ви вводите відповідальність за нелегальне робоче місце?" я завжди кажу, що просто так, одними вмовляннями, нічого не вийде... Ось такі методи громадського і морального тиску - вони прийнятні", - зазначив Сергій Тігіпко.
Він повідомив, що уряд буде рекомендувати впровадження харківського досвіду розміщення "дошок ганьби" іншим областям України.
Нагадаємо, на Харківщині в 2011 році з'явилися білборди зі списком підприємств, які виплачують заробітну плату в конвертах.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас