Банк "Аваль" розпочав розміщення облігацій ТОВ "Арго" серії C у розмірі 7,5 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" розпочав розміщення облігацій ТОВ "Арго" серії C у розмірі 7,5 млн. грн.

120
Банк «Аваль» розпочав 3 лютого п.р. розміщення облігацій ТОВ «Арго» серії С у розмірі 7,5 млн. грн. Про це повідомила прес-служба з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу АППБ «Аваль» Олександра Сєнькіна.
Купонну ставку доходності за облігаціями серії С заплановано на рівні 18 проц. річних. Виплата купону проводитиметься щоквартально.
Термін обігу серії С встановлено 1459 дні: з 03.02.03 р. по 01.02.07 р. з офертою на викуп емітентом за 1 рік до закінчення терміну погашення серії.
Як повідомив О. Сєнькін, інструмент також передбачає валютний хедж для потенційних інвесторів за облігаціями серії С на рівні 12 проц. річних в еквіваленті доларів США. За його інформацією, залучені кошти ТОВ «Арго» планує направити на модернізацію виробництва та поповнення обігових коштів.
Як нагадав О. Сєнькін, банк «Аваль» виступає менеджером проекту з випуску та розміщення облігацій ТОВ «Арго» (м. Чернівці) на загальну суму 18 млн. грн.
ТОВ «Арго» присутнє на ринку України з 1993 року і на сьогодні є одним із лідерів з виробництва металевої тари та пакувальних матеріалів на ринку України. За весь період існування компанія щорічно збільшувала обсяги виробництва з відповідним зростанням розмірів чистого прибутку. Виробничо-комерційному товариству «Арго» належить відома торгова марка «Господиня».
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Регіональна мережа банку нараховує понад 1,2 тис. структурних підрозділів. Банк активно виступає менеджером та андеррайтером проектів з випуску та розміщення корпоративних облігацій. З вересня 2002 р. банк реалізував низку таких проектів, зокрема з ВАТ «Мономах» (500 тис. грн.), ЗАТ «Укрзернопром» (6,4 млн. грн.), ВАТ «Будматеріали» (1,0 млн. грн.), ВАТ «Будматеріали-маркетинг» (1,0 млн. грн.).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас