В українські дороги вкладуть ще 3 мільярди гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В українські дороги вкладуть ще 3 мільярди гривень

Казна та Політика
220
Кабінет міністрів дозволив Укравтодору залучити в поточному році кредит на 3 мільярди гривень під державні гарантії.
Про це повідомив глава "Укравтодору" Володимир Демішкан на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.
"Рішення прийнято тиждень тому", - повідомив він.
Як уточнив Демішкан, "Укравтодор" розраховує наступного року залучити ще один кредит Світового банку для продовження робіт на дорозі Київ-Харків-Довжанський від Лубен до Полтави.
"А цього року – від Полтави до Харкова з цих 3 млрд гривень на напрям Полтава-Харків-Слов’янск-Донецьк. І ми тоді зв'язуємо кільце до Євро-2012", - сказав глава "Укравтодору".
Світовий банк і "Укравтодор" в квітні 2009 року підписали угоду про надання Держслужбі автодоріг кредиту на суму 400 мільйонів доларів для реконструкції ділянки дороги Київ-Харків-Довжанський від Борисполя до Лубен. Проект реалізується в даний час.
Верховна Рада 16 липня 2009 року ухвалила закон "Про ратифікацію Угоди про запозичення (Проект поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху) між Україною і Міжнародним банком реконструкції і розвитку (МБРР, Світовим банком)". У серпні закон підписав президент України.
"Укравтодор" розраховує залучити кредит Світового банку на суму 450 млн. доларів для реконструкції автодороги Київ-Харків-Довжанський на ділянці від Лубен до Полтави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас