Місцеві бюджети отримуватимуть державні субвенції по-новому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місцеві бюджети отримуватимуть державні субвенції по-новому

Казна та Політика
235
Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на ремонт управлінь праці і соціального захисту буде перерозподілена. Відповідне розпорядження прийняв сьогодні на своєму засіданні Кабінет Міністрів України. Про це повідомили в прес-службі КМУ.
Як відомо, за рахунок позики Світового банку в Україні реалізується проект "Удосконалення системи соціальної допомоги", в рамках якого, зокрема, здійснюється ремонт приміщень місцевих управлінь праці і соціального захисту населення. Законом України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" затверджений обсяг субвенції на фінансування ремонту приміщень місцевих управлінь праці і соціального захисту населення в розрізі областей.
Згідно з прийнятим розпорядженням уряду буде здійснено перерозподіл обсягу субвенції, зокрема, передбачається збільшення призначень Вінницькій і Київській областям відповідно на 140,0 тис. грн. і 122,0 тис. грн. і їх зменшення Донецькій області на 262,0 тис. гривень.
Як проінформував віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко, загальна сума коштів, передбачена позикою Світового банку на фінансування ремонтів, була доведена Мінсоцполітики областям - одержувачам субвенції. Планування призначень до бюджету 2011 року здійснювалося виходячи з оцінки використання коштів регіонам в 2010 році.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас