Присяжнюк: Держава в 2012 р. здешевить кредити на будівництво овочесховищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Присяжнюк: Держава в 2012 р. здешевить кредити на будівництво овочесховищ

Аграрний ринок
244
Держава в 2012 р. виділить кошти на здешевлення кредитів на будівництво овочесховищ. В цілому наступного року аграрії отримають значну фінансову підтримку від держави. Сьогодні про це після засідання уряду повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк, передає прес-служба Кабінету міністрів України.
"Сьогодні було прийняте рішення, що наступного року держава виділить кошти на здешевлення кредитів і часткову компенсацію коштів, витрачених на будівництво овочесховищ для того, щоб стимулювати перебудову логістики", - повідомив міністр.
За словами Миколи Присяжнюка, сьогодні прем'єр-міністр Микола Азаров дав чітко зрозуміти, що перебудова логістики буде на контролі не лише Міністерства, але і уряду.
"Зараз в пріоритеті держави - будівництво овочесховищ, підготовка до жнив і, звичайно, скорочення витрат на посередницькі послуги, які стимулюють зростання цін на овочі і фрукти. Сьогодні на засіданні ми їх скоротили в рази", - відзначив Микола Присяжнюк.
Раніше Азаров заявив, що уряд ініціює будівництво овочесховищ і логістичних центрів з метою забезпечення України овочами в осінньо-зимовий період.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас