Аналітики: ЄЦБ збереже базову ставку на позначці в 1,25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: ЄЦБ збереже базову ставку на позначці в 1,25%

Казна та Політика
196
Рада керівників Європейського центрального банку (ЄЦБ) у четвер, о 15:45 мск, ухвалить рішення за рівнем базової ставки. Як вважають аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, ставка буде збережена на рівні в 1,25%.
Банк Англії (Центральний банк Сполученого Королівства) також о 15:00 мск схвалить рішення з облікової ставки. Згідно з очікуваннями аналітиків, опитаних інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, вона буде збережена на рівні 0,5%.
Міністерство праці США представить дані з кількості первинних заявок на допомогу з безробіття в країні за тиждень, що завершився 4 червня. Кількість таких заявок за аналізований період скоротилася на 3 тис. в порівнянні з попереднім тижнем і склала 419 тис., вважають аналітики.
Бюро економічного аналізу Міністерства торгівлі США о 16:30 оприлюднить дані з зовнішньоторговельного балансу США в квітні. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, припускають, що дефіцит зовнішньоторговельного балансу США в квітні виріс на 0,6 млрд доларів - до 48,8 млрд.
Бюро перепису населення Міністерства торгівлі США о 18:00 оприлюднить дані за оптовими запасів в країні за квітень. Обсяг запасів на оптових складах у США в аналізованому періоді зріс в порівнянні з березнем на 1%, вважають аналітики.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас