Кримські готелі звільнять від податків на 10 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримські готелі звільнять від податків на 10 років

Казна та Політика
439
Кримські об'єкти розміщення, яким присвоєна "зіркова" категорія, автоматично звільняються від сплати податку на прибуток на 10 років.
Готелі, що підтвердили право на 3, 4 або 5 зірок, звільняються від сплати податку на прибуток, передає Росбалт. Закон поширюється на готелі, які були побудовані або реконструйовані і будуть введені в експлуатацію до 1 вересня 2012 року.
Як повідомив директор Таврійського інституту регіонального розвитку Андрій Клименко, ця норма була прописана в Податковому кодексі.
"Сенс в тому, що для стимулювання готельного бізнесу прописали норму, що готелі, які побудують до певного числа, - отримують пільги на 10 років", - відзначив Клименко.
Він також відзначає, що за якість побудованих або реконструйованих готелів відповідатиме відповідна сертифікація.
"Ця пільга поширюється на сертифіковані готелі класом три зірки і вище. Влада стимулює два процеси: по-перше, щоб швидше завершувалося будівництво, і проводилася реконструкція. По-друге, влада стимулює проходження готелями сертифікації, для чого потрібно виконати низку необхідних вимог", - додав Клименко.
Раніше віце-прем'єр-міністр Борис Колесников виступив за звільнення від сплати податку на прибуток готелів у Криму до 2022 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас