Apple представив сервіс iCloud — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple представив сервіс iCloud

Казна та Політика
327
Головний виконавчий директор Apple Inc. Стів Джобс представив нову онлайнову систему для зберігання музики, відео, фото, різних документів, а також синхронізації різних електронних пристроїв - iPhone, Mac, iPad, iPod.
Новий сервіс, який почне працювати восени, повинен полегшити споживачам управління контентом, і він означає закінчення епохи, коли РС був центром, з яким уручну синхронізувалися всі останні пристрої, сказав Джобс, виступаючи на конференції для розробників.
Користувачі отримають можливість безкоштовно зберігати на серверах Apple до 5 гігабайт інформації - без врахування музики, відео, придбаного через електронний магазин iTunes. Файли можна буде викачувати через будь-який з пристроїв Apple або комп'ютер (але не через мобільні пристрої інших виробників).
За $25 на рік користувачам буде запропонована програма, яка дозволить їм завантажувати також музику з власних колекцій, незалежно від того, чи була ця музика куплена через iTunes.
Реакція ринку на презентацію Apple була стриманою: акції компанії знизилися на 1,6% до $338,04. Багато хто чекав від компанії сюрпризу - типу оголошення про випуск нового iPhone.
Джобс перебуває зараз на тривалому лікарняному, і він перервав його, щоб взяти участь у презентації. Глава Apple пішов на лікарняний на початку року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас