У ВР зареєстрований законопроект про впровадження в Україні системи електронних держзакупівель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ВР зареєстрований законопроект про впровадження в Україні системи електронних держзакупівель

Казна та Політика
282
У Верховній Раді України (ВР) зареєстрований законопроект "Про внесення змін до закону України "Про здійснення державних закупівель", що передбачає впровадження в Україні системи електронних держзакупівель.
Відповідним документом (№ 8633 від 06.06.2011 р.) ініційованим народним депутатом від фракції ПР Ірини Горіної, серед іншого, пропонується уточнити систему електронних торгів, запровадити електронний майданчик - сукупність технічного обладнання, програмного забезпечення та організаційних заходів, що використовується для проведення державних закупівель за процедурою електронних реверсивних аукціонів.
Як відзначається, технічне обладнання та програмне забезпечення електронного майданчика повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, що регулює питання технічної та криптографічного захисту інформації.
Графік роботи електронного майданчика встановлюється Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.
На думку автора, схвалення та реалізація цього закону сприятиме вдосконаленню законодавства з питань державних закупівель та дозволить скоротити витрати на здійснення державних закупівель
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас