Таїланд хоче закупити в Україні ще більше 100 бронетранспортерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таїланд хоче закупити в Україні ще більше 100 бронетранспортерів

468
Таїланд продовжує нарощувати закупівлі нової військової техніки в Україні: сторони готують контракт на постачання для потреб тайської армії чергової великої партії українських перспективних БТР-3Е1.
Як повідомили в держкомпанії "Укрспецекспорт", за результатами випробувань в Таїланді першої партії БТР-3Е1, поставлених у рамках виконання укладеного з тайським військовим відомством у 2006 році контракту, уряд Королівства Таїланд схвалив рішення про закупівлю для потреб Королівської Тайської Армії додатково 121 БТР-3Е1.
"Як очікується, відповідний контракт буде підписаний до кінця червня поточного року. На сьогоднішній день йде узгодження деталей контракту", - відзначили в держкомпанії.
Як повідомлялося, контракт між Україною і Таїландом на поставку тайській королівській армії і флоту бронетранспортерів БТР-3Е1, машин підтримки на їх шасі, а також засобів обслуговування і ремонту, тренажерів і боєприпасів був укладений у 2006 році. У рамках контракту українська сторона також забезпечить надання послуг з підготовки тайських фахівців з експлуатації, обслуговування та ремонту бронетранспортерів сімейства БТР-3Е1.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас