Дмитро Медведєв придумав альтернативу іпотеці на селі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дмитро Медведєв придумав альтернативу іпотеці на селі

Кредит&Депозит
286
Президент РФ Дмитро Медведєв визнає, що стандартна іпотечна система, що діє в місті, непридатна для села, і пропонує вирішувати житлову проблему в сільській місцевості на умовах співфінансування.
Він визнав, що "тема житла сьогодні - головна для села". "Але міська іпотека на селі не працює, тут такі умови ніхто не потягне", - зазначив Медведєв. На його думку, найбільш прийнятний варіант будівництва житла, перш за все для залучення молоді в сільську місцевість, - це спільне фінансування з участю регіону, сільського освіти і грошових коштів самих людей.
"Якщо господарство більш-менш стоїть міцно на ногах, ми домовляємося таким чином: частину грошей виділяє регіон, область, частину має забезпечити саме господарство, а третю частину дає сам молодий фахівець, який повинен відчувати, що це його власність", - сказав Медведєв. При цьому президент підкреслив, що частка, яку вносить фізична особа, - "це не повинні бути великі гроші, вони повинні бути посильними". "Я вважаю, що це найправильніший шлях вирішення житлової проблеми на селі", - завершив президент Росії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас