Користувачі "ВКонтакте" зможуть оплачувати товари та послуги на сайті, прив'язавши банківську картку до акаунту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі "ВКонтакте" зможуть оплачувати товари та послуги на сайті, прив'язавши банківську картку до акаунту

Фінтех і Картки
362
Соціальна мережа "ВКонтакте" дозволила користувачам прив'язувати до своїх облікових записів банківські карти, щоб надалі з їх допомогою розплачуватися за товари та послуги прямо на сайті, повідомляє прес-служба компанії.
"На сьогоднішній день це один з найбільш вигідних способів поповнення рахунку в "ВКонтакте". Користувачі вводять гроші для покупки внутрішньої валюти, що використовується для покупки артефактів та оплати додаткових функцій додатків, реклами, а також товарів в інтернет-магазинах, які підключилися до платіжної системи "ВКонтакте", - прокоментував заступник генерального директора "ВКонтакте" Ілля Перекопський, чиї слова наводяться в прес-релізі компанії.
Нову функцію вдалося запустити завдяки тому, що соцмережа пройшла сертифікацію PCI DSS [PCI DSS] (стандарт захисту інформації в індустрії платіжних карт, розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard). За словами представників прес-служби, це гарантує учасникам соціальної мережі збереження інформації про їх банківські картки.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас