Попов розраховує, що Москва дасть Києву 60 млрд. доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов розраховує, що Москва дасть Києву 60 млрд. доларів

Казна та Політика
226
На реалізацію проектів, передбачених Стратегією розвитку Києва до 2025 року, необхідно 60 млрд. доларів. Київ розраховує на російські інвестиції.
Про це голова КМДА Олександр Попов заявив на зустрічі з головою наглядової ради "Альфа-Груп" Михайлом Фрідманом, повідомляє УНІАН.
Обговорюючи питання співробітництва, голова КМДА зазначив, що зараз столиця Україна стоїть на порозі втілення масштабних проектів, запланованих у рамках реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року, які, в свою чергу, потребують значних інвестицій. Загальний розмір необхідних інвестицій складає 60 млрд. доларів, тому Київ дуже зацікавлений у співпраці з однією з найбільших фінансово-промислових структур Росії.
У ході зустрічі також обговорювалися питання налагодження співробітництва в галузі медицини, зокрема будівництва приватних медичних центрів, які за домовленістю з міською владою надавали б на безкоштовній основі перелік послуг соціально не захищеним киянам.
Співрозмовники також обговорили співпрацю у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування.
За результатами зустрічі сторони домовилися більш детально вивчити ці питання та розробити конкретні пропозиції.
Нагадаємо, що Київська міська адміністрація в травні завершить розробку Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, яку представлять іноземним компаніям, зацікавленим в інвестиціях у Київ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас