Всі проблеми вкладників "Родовід Банку" будуть вирішені до осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі проблеми вкладників "Родовід Банку" будуть вирішені до осені

Валюта
1352
На сьогоднішній день вирішені практично всі проблеми, пов'язані з "Родовід Банком". Про це під час години питань до уряду у ВР сказав Міністр фінансів Федір Ярошенко.
"На сьогоднішній день практично всі проблеми по "Родовід Банку" врегульовані, і на сьогоднішній день в Ощадбанку реєструється 100 тис. вкладників, які перейшли з "Родовід Банку", - відзначив Ярошенко.
Він відзначив, що, за прогнозними показниками, всі питання довкола "Родовід Банку" будуть вирішені до кінця серпня.
Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що кожен вкладник банку "Родовід" може бути спокійний за свої вклади.
24 березня цього року вкладники "Родовід Банку" пікетували Національний банк України з вимогою повернути вклади і відсотки по депозитах, термін дії яких закінчився, поповнити грошима всі банкомати установи і скасувати двопроцентний збір за касове обслуговування.
1 червня Віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко пообіцяв розібратися, чому досі не всі вкладники "Родовід Банку" отримали свої заощадження.
Ще раніше, в березні, Президент України Віктор Янукович під час зустрічі глави держави з головою НБУ Сергієм Арбузовим дав доручення Кабінету Міністрів України і Нацбанку почати виплати вкладникам "Родовід Банку".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас