Азаров визначився з правилами оформлення віз для в'їзду в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров визначився з правилами оформлення віз для в'їзду в Україну

Казна та Політика
327
Кабінет Міністрів затвердив правила оформлення віз для в'їзду в Україну та транзитного проїзду через її територію
Відповідну постанову Кабмін ухвалив на засіданні в середу.
Головною метою його ухвалення є гармонізація практики оформлення віз, зокрема в частині зменшення кількості типів віз, їх визначення у відповідності з періодом перебування, скасування колективних віз.
Також, згідно з повідомленням, документ регулює питання довгострокового перебування та працевлаштування представників іноземних неурядових організацій, іноземних суб'єктів господарської діяльності, іноземних банків в Україні.
Крім цього, постанова пропонує механізм імплементації Україною своїх зобов'язань за міжнародними договорами, які передбачають оформлення певним категоріям іноземців посвідчень на тимчасове проживання, звільняючи їх роботодавця від необхідності оформлення дозволів на використання праці іноземця.
Зокрема, це стосується громадян Німеччини, відряджених для роботи в культурних установах України.
Кабмін очікує, що реалізація документа дозволить привести нормативно-правову базу у візовій сфері у відповідність із сучасними вимогами, сприятиме подальшій адаптації міграційно-візової політики до стандартів Європейського Союзу, а також підвищенню ефективності протидії незаконній міграції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас