АППБ "Аваль" продовжив термін дії акції для клієнтів Western Union — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АППБ "Аваль" продовжив термін дії акції для клієнтів Western Union

Фондовий ринок
103
Банк «Аваль» продовжив термін дії акції, присвяченої десятиліттю створення банку «Аваль» для клієнтів банку, які скористалися системою грошових переказів Western Union, до 28 лютого 2003 року, повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ грошових переказів АППБ «Аваль».
Як повідомили фахівці банку, на сьогодні у призовому фонді акції залишилося чотири путівки (кожна на двох) від туристичної компанії «САМ», понад 110 платіжних карт з премією по 250 грн. на кожній, близько 5 тисяч призів-сувенірів. За інформацією прес-служби, згідно з умовами акції, учасниками розиграшу автоматично стають усі, хто в період проведення акції знаходився на території України і здійснив операцію в системі Western Union (відправлення чи отримання) у мережі відділень банку «Аваль».
Розіграш призів відбувається відразу після проведення операції у системі Western Union. Готівка і копія картки для одержання переказу або копія картки для відправлення переказу видаються клієнту в спеціальному конверті. Внутрішня сторона конверта містить напис, схований захисною смугою, що свідчить про наявність чи відсутність виграшу, а також указує на категорію призу для переможця. Клієнт стирає захисну смугу й таким чином дізнається про результат розіграшу.
Щоб одержати приз-сувенір, необхідно заповнити купон учасника і пред’явити паспорт. Для одержання пластикової картки з грошовою премією необхідно заповнити купон учасника і заяву на відкриття спеціального карткового рахунку, пред’явити паспорт і копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду. Для одержання путівки від туристичної фірми «САМ» необхідно заповнити купон учасника акції, пред’явити паспорт і копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.
Переможець, який виграв одну з поїздок, за власним бажанням може передати своє право на головний приз іншій особі.
Як повідомили у відділі грошових переказів, станом на 31 січня п.р. клієнти банку, які скористалися системою термінових грошових переказів Western Union у відділеннях банку «Аваль» з 1 травня 2002 року по 31 січня п.р., виграли шість туристичних путівок, 89 платіжних карток із премією по 250 грн. кожна і понад 65 тис. призів-сувенірів. Зокрема, переможці з Чернівецької, Луганської і Житомирської областей стали власниками путівок на двох у Туреччину, зі Львівської та Івано-Франківської областей — у Хорватію, з Черкаської — у Єгипет.
Найбільшу кількість призів, за інформацією відділу грошових переказів банку «Аваль», було виграно жителями Запорізької, Тернопільської, Дніпропетровської, Львівської, Івано-Франківської областей.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас