Путін: Повернутися до питання перегляду пенсійного віку можна буде через 5-15 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Повернутися до питання перегляду пенсійного віку можна буде через 5-15 років

Казна та Політика
393
Повернутися до питання перегляду пенсійного віку в РФ можна буде через 5-15 років. Таку думку висловив прем'єр-міністр Володимир Путін в бесіді з робочими ВАТ екскаватор "Тверський". За його словами, зараз необхідності перегляду пенсійного віку немає, проте "далі, через 5 - 10 - 15 років, треба дивитися на реалії, і можна буде повернутися до даного питання".
Путін відзначив, що в багатьох європейських країнах йдуть на підвищення пенсійного віку і вважають, що іншого шляху немає. "На моє глибоке переконання, на сьогоднішній день і в найближчій перспективі нам цього робити не треба", - сказав прем'єр.
За його словами, зараз в держави є достатньо ресурсів, аби вирішити проблему наповнення ПФР іншими способами: за рахунок підвищення збирання податків, поліпшення ефективності функціонування пенсійної системи і підвищення продуктивності праці.
Путін додав, що вирішувати питання про пенсійний вік необхідно і з урахуванням того, що тривалість життя в Росії менша, ніж в країнах Європи. "Дивитимемося по реаліях, в яких живемо. Не можна відривати вихід на пенсію від тривалості життя в країні", - сказав прем'єр-міністр.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас