ПФТС припинила обіг всіх облігацій "Донецьксталі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФТС припинила обіг всіх облігацій "Донецьксталі"

Фондовий ринок
393
Фондовий майданчик ПФТС (Київ), разом з рішенням від 27 травня зупинити торги акціями трьох компаній групи ЗАТ "Донецьксталь", прийняв рішення про призупинення торгів облігаціями серій "А" - "С" ЗАТ, повідомляється на веб-сайті біржі.
Раніше повідомлялося, Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) зупинила на 12 місяців кліринг і укладення договорів купівлі-продажу цінних паперів 12 підприємств з групи компаній "Донецьксталь".
Рішення Комісії від 20 травня опубліковані в "Відомостях ДКЦПФР" від 24 травня.
Йдеться про ПАТ "Шахтоуправління "Покровське", ПАТ "Ясиновський КХЗ", ПАТ "Макіївський КХЗ", ВАТ "Донецький металургійний завод", ЗАТ "Донецьксталь", ПАТ "Донецький електротехнічний завод", ВАТ "Вінтер", ПрАТ "Племінний завод "Вільшанка", ЗАТ "Лізингова компанія "Укрінкомліз", ЗАТ "Макіївкокс", ЗАТ "Червоноармійське автопідприємство "Укрбуд" і ВАТ "Лактіс".
За словами голови Комісії Дмитра Тевельова, регулятор припинив обіг акцій за рішенням суду.
Згідно з даними агентства, отриманими від інформованого джерела, призупинення обігу акцій може бути викликане з'ясуванням стосунків між власниками групи "Донецьксталь", у тому числі в зарубіжних судах. При цьому автором звернень в ДКЦПФР є народний депутат Геннадій Васильєв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас