ПР: Якби Луценко не політиканствував, давно був би на свободі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: Якби Луценко не політиканствував, давно був би на свободі

Кримінал
686
Якби екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко менше віддавався політиканським методам, а більше займався конкретною справою, вже давно був би на свободі. Про це журналістам заявив народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий, пишуть УНН.
"Луценко отримує можливості захистити себе в суді, як і кожен громадянин України. Якби він менше віддавався політиканським методам, а більше займався конкретною справою, то вже давно був би на свободі. І звідки хто може знати, скільки йому дадуть років або випустять?" - Зазначив Сухий.
При цьому він заявив, що причин для політичних переслідувань Луценка немає.
"Ви що! Притягнути до відповідальності за якісь тези, висловлювання... Він би, може, врешті-решт вибачився перед Борисом Колесніковим за звинувачення у вчиненні злочинів, які він розповсюдив з трибуни Верховної Ради України у 2005 році", - резюмував депутат.
Нагадаємо, раніше політолог Володимир Фесенко висловив думку, що екс-міністр може бути засуджений на термін від 5 до 7 років ув'язнення.
В свою чергу сам Луценко заявив, що Генеральна прокуратура вже підготувала йому вирок суду у вигляді 8 років позбавлення волі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас