Президент Білорусі наполягає на припиненні зростання цін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Білорусі наполягає на припиненні зростання цін

Казна та Політика
502
Президент Білорусі Олександр Лукашенко зажадав зупинити зростання цін в країні, проводячи в Мінську нараду про поточну ситуацію на споживчому і валютному ринку країни, повідомляє "Сіньхуа".
Як заявив білоруський Президент, всякий ріст цін з сьогоднішнього дня повинен найжорстокішим чином припинятися. За його словами, коригування цін у бік збільшення можливе тільки з дозволу прем'єр-міністра і губернаторів.
На думку Лукашенка, у Білорусі сьогодні немає тих товарів, на які потрібно піднімати ціни. Президент зажадав від уряду, губернаторів, міністрів протягом тижня забезпечити повний асортимент товарів у торговельних мережах, за його словами "до даху!".
Лукашенко заявив, що відправить уряд у відставку, якщо він не забезпечить стабільність в країні. "Якщо ви точно прорахували ціну валюти, що 5 тис руб. знімає спекулятивний попит, то забезпечуйте єдиний курс. Але щодня має бути динаміка", - зажадав Президент, додавши, що в іншому випадку в першу чергу прем'єр-міністру і главі Нацбанку доведеться піти зі своїх посад. Лукашенко на нараді висловив прохання до населення припинити ажіотажний попит.
За матеріалами:
Сіньхуа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас