Бюджет отримав 34 млрд. грн. за результатами відпрацювання "ризикових" підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджет отримав 34 млрд. грн. за результатами відпрацювання "ризикових" підприємств

Казна та Політика
216
З початку року бюджет отримав 34 млрд. гривень за результатами відпрацювання "ризикових" підприємств, що на 15 млрд. грн., або в 1,7 разу більше, ніж за аналогічний період 2010 року.
Як повідомила прес-служба Державної податкової служби України, про це сказав заступника голови ДПС України Олександр Клименко під час розширеного засідання Громадської колегії при ДПС в м. Києві, присвяченого обговоренню невідкладних питань, що перешкоджають розвитку підприємницької діяльності.
"Сьогодні ми визначаємо ризикових платників за допомогою системи раннього виявлення і припинення діяльності тіньового сектора економіки і руйнування схем мінімізації податків. Це дає можливість акцентувати податкову увагу саме на тих платниках, які мають найбільші ризики несплати податків до бюджету", - підкреслив Клименко.
За його словами, використання вказаної системи мінімізує втручання в легальний бізнес і виключає вплив людського чинника, оскільки аналіз підприємств здійснюється комп'ютерною програмою в автоматичному режимі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас