Провідні британські банки скоротили понад 1,5 тисячі робочих місць за тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провідні британські банки скоротили понад 1,5 тисячі робочих місць за тиждень

Казна та Політика
171
Провідні банки Великобританії скоротили 1 560 робочих місць протягом одного поточного тижня, повідомляється із посиланням на британський телеканал Sky News.
Банк Barclays оголосив про звільнення 500 службовців, Royal Bank of Scotland - 700, банківська група Lloyds - 360. Британська профспілка "Юнайт", як передає ПРАЙМ-ТАСС, у свою чергу, назвав це "катастрофічним для фінансового сектора Великобританії тижнем".
"Звільнені працівники змушені розплачуватися за фінансові ризики, на які пішли жадібні банкіри, які очолюють цей сектор", - заявив представник "Юнайт" Девід Флемінг.
Самі банки пояснили необхідність цих скорочень проведенням масштабних реформ, які давно назріли в банківській сфері і які просто неможливі без певних жертв.
"В рамках здійснюваних реформ… ми проводимо деякі зміни в нашому бізнесі з метою оптимізації можливостей зростання і скорочення витрат, - йдеться, зокрема, в поширеній з цього приводу заяві Barclays. - На жаль, це веде до деяких скорочень штату наших службовців у Великобританії".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас