Завершити проект реструктуризації "Нафтогазу" уряд планує протягом літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завершити проект реструктуризації "Нафтогазу" уряд планує протягом літа

Енергетика
155
Протягом літа уряд планує завершити проект реструктуризації НАК "Нафтогаз України". Про це сьогодні під час прес-конференції сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, передає кореспондент УНН.
Прем'єр відзначив, що на порядку денному стоїть питання про реалізацію тих зобов'язань України, які вона взяла на себе при вступі до енергетичного союзу, і зобов'язань, узятих при підписанні документів Європейського Союзу.
"У зв'язку з цим ми зараз розробляємо схему реструктуризації НАК "Нафтогаз". Я думаю, що протягом літнього періоду ми закінчимо в основному розробку проекту реструктуризації НАК "Нафтогаз", - сказав прем'єр.
Він також відзначив, що сьогодні Україна розглядає низку серйозних проектів, які пов'язані зі збільшенням видобутку газу на території України, з розробкою родовищ сланцевого газу, а також проект будівництва заводу з переробки зрідженого газу.
За словами прем'єр-міністра, ті завдання, які перед собою ставить уряд, найближчим часом дозволять забезпечити велику незалежність України, можливість диверсифікації постачань газу, а також стабілізацію цін на блакитне паливо на найближчий період.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас