Влада Єгипту намагається привернути туристів революцією, яка пройшла в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Єгипту намагається привернути туристів революцією, яка пройшла в країні

Казна та Політика
339
Міністерство туризму Єгипту запустило рекламну кампанію, головною темою якої стала площа Тахрір в Каїрі як центр революційних подій, що перевернули політичний лад в країні.
Слоганом кампанії стало "Тахрір: площа, яка стрясла світ", передає видання "Турінфо". Таким чином, Єгипет позиціонуватиметься як нова демократична держава, що здолала глибоку політичну кризу, і ця ідея використовуватиметься для просування на туристичних ринках.
Як стверджують експерти, такий підхід до просування матиме сумнівний успіх і навряд чи допоможе Єгипту швидко відновити сегмент в'їзного туризму. По-перше, багато хто все ще побоюється відвідувати країну через політичну нестабільність. По-друге, втрати були дуже істотними: іноземний турпотік в країну скоротився в першому кварталі цього року на 46%. Найбільш ефективною в даній ситуації вважають традиційну іміджеву рекламу, де упор робиться на історичні особливості і природну неповторність.
Треба відзначити, що багато країн, що пережили революцію, використовують цю подію для побудови нового іміджу держави на світовій арені. З останніх можна називати, наприклад, Туніс: як заявляла місцева влада, туристів дуже зацікавила ідея побудови демократичного суспільства, і багато хто з них захотів своїми очима побачити, як це відбувається.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас