"УкрАвто" запустить спільно з банками програму кредитування ремонту автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УкрАвто" запустить спільно з банками програму кредитування ремонту автомобілів

Кредит&Депозит
586
Українська автомобільна корпорація ("УкрАвто") має намір в червні запустити спільно з банками програму кредитування ремонту автомобілів.
Про це журналістам повідомив на автосалоні SIA 2011 віце-президент корпорації, заступник голови правління з сервісу і запчастин Олександр Федоров.
"Плануємо запровадити вже в червні з банками-партнерами певні кредитні продукти для ремонту автомобілів наших клієнтів", - сказав він.
Федоров додав, що дана програма буде особливо важлива для тих автовласників, які не застрахували свій автомобіль і яким в разі аварії необхідно буде терміново його відремонтувати в умовах відсутності вільних коштів.
Він не повідомив подробиці умов кредитування, відзначивши, що з банками ще ведуться переговори.
У свою чергу начальник департаменту розвитку торгівлі запчастинами корпорації Павло Степаненко відзначив, що в кредит можна буде купити і дорогі запчастини.
Як повідомляло агентство, 2010 рік "УкрАвто" закінчила з чистим прибутком 75,845 млн гривень, збільшивши чистий дохід на 62,25%, або на 1 031,355 млн гривень до 2 688,092 млн гривень в порівнянні з 2009 роком.
Корпорація контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод і Варшавську автомобільну фабрику Fabryka samochodow osobowych.
Корпорація є генеральним імпортером і офіційним дилером понад 20 автомобільних брендів.
85,97% акцій "УкрАвто" належить почесному президенту корпорації, депутату Верховної Ради Таріелу Васадзе (позафракційний).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас