Клюєв прогнозує розгляд Радою нової редакції Митного кодексу восени — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв прогнозує розгляд Радою нової редакції Митного кодексу восени

Казна та Політика
159
Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв прогнозує розгляд Верховною Радою нової редакції Митного кодексу восени.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби першого віце-прем'єра.
Таку думку він висловив під час зустрічі з державним секретарем з питань Європейського Союзу Міністерства закордонних справ Іспанії Дієго Лопесом Гаррідо.
Клюєв підкреслив, що пріоритетним завданням реформування Митниці є зменшення корупції в її органах.
Окрім цього, перший віце-прем'єр вважає агропромисловий сектор найбільш перспективною сферою вкладення в Україні іспанських інвестицій.
За його словами, сільське господарство має в Україні найбільші перспективи розвитку, особливо з причини прогнозів світової продовольчої кризи.
Як повідомляло агентство, 17 травня Рада в першому читанні прийняла законопроект №8130-д "Про внесення змін до Митного кодексу України і інші законодавчі акти України", яким пропонується збільшити неоподатковувану максимальну сумарну вартість товарів, які переміщаються в ручній поклажі або в супроводжуваному багажі один раз на 10 днів, з 0,2 тис. до 2 тис. євро.
Автором даного законопроекту є депутат Ради, голова комітету з фінансів і банківської діяльності, податкової і митної політики Віталій Хомутинник (фракція Партії регіонів).
В кінці березня віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко допускав, що парламент може розглянути проект підготовленого Кабінетом Міністрів Митного кодексу в другій половині квітня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас