Стросс-Кан переїжджає на нову тимчасову квартиру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стросс-Кан переїжджає на нову тимчасову квартиру

Кримінал
325
Домінік Стросс-Кан, обвинувачений в США в спробі зґвалтування, готується переїхати з тимчасової квартири, куди він поміщений під домашній арешт на час судового процесу. Як повідомили офіційні представники судової влади Нью-Йорка, колишній глава МВФ нарешті зміг знайти собі житло, яке довелося йому до смаку. Вибір Стросс-Кана вже схвалений суддею Майклом Обусом, який головує на процесі, передає ІТАР-ТАСС.
Точне розташування нових апартаментів не уточнюється, невідомий і час, коли екс-глава МВФ буде туди переміщений. Відомо лише, що умови проживання будуть ті ж - ніяких сторонніх відвідувачів, цілодобове відеоспостереження і охоронець. Не знімуть з ноги екс-голови МВФ і браслет з приймачем GPS.
Після звільнення під заставу з в'язниці "Райкерс-Айленд" Стросс-Кан мав намір оселитися в елітному житловому комплексі "Брістоль Плаза", проте ці плани провалилися через протест мешканців будинку, яких збентежило підвищену увагу ЗМІ. Тоді як тимчасове місце проживання колишнього директора-розпорядника МВФ була обрана квартира в нижній частині Манхеттена, що належить приватному охоронному підприємству "Строз Фрайдберг". Згідно з рішенням суду, саме на співробітників цієї компанії покладено завдання з нагляду за обвинуваченим.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас