ЗАТ "Укрзернопром" виплатив перший купонний дохід по облігаціях через банк "Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАТ "Укрзернопром" виплатив перший купонний дохід по облігаціях через банк "Аваль"

Фондовий ринок
302
Банк «Аваль» — менеджер з випуску і розміщення, а також платіжний агент з виплат по облігаціях ЗАТ «Укрзернопром» — у повному обсязі перерахував інвесторам процентні доходи за цими паперами за перший купонний період із розрахунку 18 проц. річних 31 січня 2003 р.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління корпоративного банкінгу АППБ «Аваль» Олександра Сєнькіна.
Первинне розміщення випуску простих іменних процентних облігацій ЗАТ «Укрзернопром» у бездокументарній формі на загальну суму 6,4 млн. грн. відбулося 11 листопада 2002 р. На підставі конкурентних заявок від інвесторів емітент ЗАТ «Укрзернопром» визначив дохідність своїх облігацій для розміщення на первинному ринку на рівні 16 проц. річних.
Випуск облігацій ЗАТ «Укрзернопром» було зареєстровано Держкомісією з цінних паперів і фондового ринку 16 жовтня 2002 р. під номером 79/2/02.
Компанія «Укрзернопром» почала свою діяльність на українському ринку наприкінці 1998 року та на сьогодні за своєю структурою є могутнім вертикально інтегрованим холдингом.
Діяльність холдінгу сконцентрована на вирощуванні та переробці зернових культур з подальшим виробництвом та реалізацією хлібобулочних виробів, що компанія здійснює через підконтрольні їй підприємства.
До складу підконтрольних підприємств ЗАТ «Укрзернопром» входять підприємства борошномельної і хлібопекарної продукції у різних регіонах країни, серед яких Криворізький млинний комплекс з потужністю переробки до 550 тонн зерна в день, хлібозаводи в Жовтих Водах, Кривому Розі, хлібозаводи «Чернігівхліб», «Ніжинхліб», «Павлоградхліб», Харківська макаронна фабрика та ін. Загальний обсяг довгострокових інвестицій ЗАТ «Укрзернопром» у статутні фонди близько 30-и підконтрольних підприємств перевищує 25 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас