Пайові внески власників МАФів спрямують на благоустрій Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пайові внески власників МАФів спрямують на благоустрій Києва

Казна та Політика
407
Київська міська державна адміністрація винесла на розгляд депутатського корпусу Київради пропозиції щодо збільшення доходів спеціального фонду бюджету міста за рахунок надходжень до цільового фонду пайових внесків від власників тимчасових споруд (МАФ) у сумі 50,8 млн грн. Про це поінформував заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко, повідомили УНН в прес-службі КМДА.
"За рахунок цього джерела ми можемо збільшити видатки спеціального фонду, що направляються на об'єкти благоустрою міста, а саме: на відновлення асфальтового покриття внутрішньоквартальних проїздів - 5,5 млн грн, на витрати, пов'язані з експлуатацією колійного господарства, - 12,2 млн грн, на витрати, пов'язані з утриманням зелених насаджень, капітальний ремонт зелених насаджень в 1,5-км зоні навколо НСК "Олімпійський", - 14,9 млн грн, на утримання об'єктів прилеглих до водойм і витрати, пов'язані з благоустроєм міста, - 6,7 млн ​​грн і на утримання зелених насаджень Труханового острова, утримання фонтанів, розробку схеми санітарної очистки міста - 4,2 млн грн", - пояснив Р. Крамаренко.
Нагадаємо, раніше Київрада ухвалила від 24.02.2011 року № 56/5443 "Про затвердження порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) в утриманні об'єктів благоустрою міста Києва".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас