Nemiroff зупинив виробництво у Вінницькій області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nemiroff зупинив виробництво у Вінницькій області

948
Один з найбільших виробників алкоголю "Українська горілчана компанія Nemiroff" (Вінницька область) призупинила виробництво на підприємствах у Немирові Вінницької області.
Про це Українським Новинам повідомив один зі співробітників підприємства.
"23 травня о 16:00 завод зупинився. Немає сировини", - сказав він.
За його словами, Немирівський спиртовий завод припинив постачання спирту на Nemiroff у зв'язку з тим, що люди, які контролюють завод, не можуть оформити юридично законну заявку-наряд на поставку спирту.
"Працівники Nemiroff приходять на свої місця, проте виробництво не ведеться, здійснюється лише відвантаження готової продукції споживачам", - додав він.
За словами керівника Немирівського спиртзаводу Павла Солдатенкова, відвантаження спирту припинене через силове протистояння, що виникло на заводах компанії Nemiroff.
"Водночас наш спиртзавод найближчими днями також буде змушений зупинити своє виробництво, оскільки складські ємності переповнені готовим спиртом", - сказав він.
Солдатенков уточнив, що зараз на складах заводу зберігається понад 50 тис. дал харчового спирту.
Як повідомляло агентство, голова наглядової ради компанії Nemiroff Олександр Глусь заявляє про рейдерське захоплення підприємств компанії в Немирові Вінницької області.
12 квітня голова ради директорів "Української горілчаної компанії Nemiroff" Яків Грибов заявив про призначення новим генеральним директором компанії Сорочинського, а також про скасування керівної компанії Nemiroff, президентом якої є Олександр Глусь.
Nemiroff Holdings Limited є 100% власником всіх українських компаній, а також російської, угорської та польської компаній холдингу Nemiroff.
В свою чергу компанією Nemiroff Holdings Limited на 100% володіє компанія Nemiroff Vodka Limited, в якій частки розподілені наступним чином: по 20% голосів представляє Яків Грибов і Белла Фількінштейн, 35% без 2 акцій - Анатолій і Віктор Кіпіш і 25% + 2 акції - Олександр Глусь.
Виробничі потужності компанії розташовані в Немирові (Вінницька область) - 2 заводи, а також лінія розливу в Росії - на потужностях Ярославського лікеро-горілчаного заводу і в Білорусі - на потужностях республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал" (що входить до структури концерну "Белгоспищепром") виробляється лінійка класичних зернових горілок.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас